In principe wordt de reis volledig door mij alleen ondernomen. De truck heeft een dubbele cabine met plaats voor 5 extra passagiers.

Voor meer gezelschap en om de kosten te dekken wil ik deze plaatsen verhuren aan geïnteresseerden die een deel van de reis willen meemaken.

Meereizen kan op 2 manieren

  1. Mensen kunnen mij ter plekke aanspreken en kijken of ze een dag, een week of enkele weken mee kunnen reizen
  2. Door de route op de website te volgen kan men zien waar en wanneer ik me zal ophouden in een bepaalde regio. Het is dan mogelijk via email ( ww2xplore@outlook.com) één of een aantal plaatsen te reserveren. Op die manier is het mogelijk een goedkope en avontuurlijke tocht te maken met een expeditie truck.

In beide gevallen wordt een (geringe) vaste dagprijs gerekend, ter compensatie van de kosten voor brandstofverbruik, onderhoud en gebruik van de truck etc. Inbegrepen is het gebruik van slaapplaatsen in en om de truck (daktent, slaapplaats in de truck, tenten)  en materiaal behorend bij de truck. Niet inbegrepen zijn eventuele overnachtingen in hotels, campings, maaltijden en allerlei extra kosten zoals bijvoorbeeld tolwegen, ferry kosten enz.

Besef wel dat ik geen reisbureau ben, geen gids en geen kok. Dus ieder draagt zijn steentje bij. Het is dus niet de bedoeling dat we in een beperkte tijd zo veel mogelijk van een land of gebied gaan zien. Mijn manier van reizen is om ruim de tijd te nemen voor al het interessante wat een land te bieden heeft. Dat betekent ook dat ik soms enkele dagen op 1 plek blijf staan. Genieten van land, cultuur en natuur is het motto.

De dag afstanden zullen niet al te lang zijn. Dit is natuurlijk afhankelijk van de uitgestrektheid van eentonige gebieden en de geldigheidsduur van het visum voor het betreffende land.

Fotografie is mijn hobby, waaraan ik ruime tijd besteed tijdens de reis.  Dus gelijk gestemden zijn van harte welkom !

Ben je geïnteresseerd?

Mail dan naar  ww2xplore@outlook.com

Dus Hop on and Join in!