De reis wordt volledig door mij alleen ondernomen. De truck heeft plaats voor 5 extra passagiers. Dit is niet zonder reden.

Voor meer gezelschap en om de kosten te dekken wil ik deze plaatsen verhuren aan geïnteresseerden die een deel van de reis willen meemaken.

Meereizen kan op 2 manieren

  1. Mensen kunnen mij ter plekke aanspreken en kijken of ze een dag, een week of enkele weken mee kunnen reizen
  2. Door de route op de website te volgen kan men zien waar en wanneer ik me zal ophouden in een bepaalde regio. Het is dan mogelijk via email één of een aantal plaatsen te reserveren. Op die manier is het mogelijk een goedkope en avontuurlijke tocht te maken met een expeditie truck.

In beide gevallen wordt een vaste dagprijs gerekend, ter compensatie van de kosten voor brandstofverbruik, onderhoud en gebruik van de truck etc. Inbegrepen is het gebruik van slaapplaatsen in en om de truck (daktent, slaapplaats in de truck, tenten)  en materiaal behorend bij de truck. Niet inbegrepen zijn eventuele overnachtingen in hotels, campings, maaltijden en allerlei extra kosten. Deze kosten worden over de gehele groep verdeeld, inclusief mijzelf.

Besef wel dat ik geen reisbureau ben, geen gids en geen kok. Het wordt gewaardeerd dat ieder zijn steentje bijdraagt en meedenkt in het reisplan en de te volgen route.

In het bijzonder denk ik aan fotografen en fietsers. ( ook anderen zijn welkom) Fotograferen en fietsen vormen mijn kernactiviteiten. De truck kan dan dienen als volgwagen of als uitvalsbasis.

De dag afstanden met de truck zullen niet al te lang zijn. Het gaat tenslotte om het beleven van een gebied of land. Dus regelmatig zullen we activiteiten en ontspanmomenten buiten de truck hebben.

Ben je geïnteresseerd?

Mail dan naar info@ww2xplore.com

Dus Hop on and Join in!