Na 2 maanden verblijf in Nederland gaat het er nu eindelijk weer van komen. De reis naar Azië start op 18 april.
De laatste 2 maanden zijn voorbij gevlogen. Piggy is zowel technisch als uitwendig fors onder handen genomen en is klaar voor de grote reis. Zonder de geweldige hulp van alle kanten zou deze periode veel langer geweest zijn.
Familie en vrienden heb ik weer kunnen ontmoeten.
Bedankt lieve mensen voor alle gastvrijheid die ik heb ontvangen tijdens mijn verblijf bij jullie.

De website is wat opgepoetst en de route is vanaf nu nagenoeg realtime te volgen, dankzij het mooie programma van FOLLOWMYCHALLENGE.COM

De reis zal de komende weken leiden naar o.a. Weimar, Dresden, Praag, Wenen, Boedapest. Ook het ‘onbekende’ Moldavië staat op mijn lijstje. Vervolgens zal mijn route kris kras door de Balkanlanden gaan totdat ik in de winter in Griekenland denk te arriveren.

Heb je zin om een stukje mee te reizen, stuur dan een mailtje naar info@ww2xplore.com om verdere informatie over de reis te krijgen.

“Hop on and join in” of volg me op de website.
De reisgroeten van Bert